Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

17 ЛИС

Руслан Демчак: Реформування української митниці за міжнародними стандартами

Наразі Уряд України, у відповідності з міжнародним досвідом, має намір укласти угоду терміном 
на 2-3 роки з однією з європейських компаній, якій передадуть для спільного управління 
українські митниці. Тобто буде подвійне паралельне управління та спільний прозорий аудит. 
До кінця тижня мають бути оголошений тендер та критерії, за якими буде запрошена іноземна 
компанія до співпраці. 

Читати
16 ЛИС

Руслан Демчак: «Верховна рада затримує реформи фінансового сектору»

Про це народний депутат від Блоку Петра Порошенка, заступник голови Комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності Руслан Демчак заявив у своєму коментарі, повідомляє прес-служба депутата.

Читати
12 ЛИС

Пропонуються революційні зміни в реформуванні ринку капіталів України

В рамках імплементації кращих міжнародних практик для забезпечення ефективного нагляду та розвитку фондового ринку (ринок капіталів) в Україні, а також з метою реалізації затверджених положень Національної ради реформ – Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦБФР) спільно з міжнародними організаціями, в тому числі із Міністерством фінансів, МЕРТ, НБУ, а також ЄБРР, МВФ і USAID – завершують розробку комплексного законопроекту щодо врегулювання товарного біржового ринку та ринку похідних інструментів - деривативів.

Читати
05 ЛИС

Руслан Демчак: рекомендації міжнародних фінансових установ не завжди є дієвими для України

Руслан Демчак відповідає на питання Finclub «Кого варто найняти до Ради НБУ?».

Читати
04 ЛИС

«Патріотизм не дає індульгенції від кримінальних порушень» - Руслан Демчак

Коментуючи питання ув’язнення Геннадія Корбана, в ефірі 112 каналу, народний депутат фракції «Блок Петра Порошенка» Руслан Демчак підкреслив: "Тільки слідство і суд мають  встановлювати ступінь вини будь-якої людини. Депутати не можуть брати на себе такі функції"

Читати
03 ЛИС

НБУ має виробити стратегію боротьби з “чорними” фінансовими установами – Демчак

Про це зазначив народний депутат від Блоку Петра Порошенка, заступник голови Комітету з питань фінансової політики і банківської діяльності Руслан Демчак, коментуючи для ЗМІ питання основної проблеми валютного ринку.

Читати
02 ЛИС

Обменники проверят под микроскопом

Замглавы комитета финансовой политики и банковской деятенльности Руслан Демчак считает, что небанковские обменники не являются основной проблемой валютного рынка. «Проблема – в «черных» обменных пунктах, которые массово открываются во всех городах, особенно в больших. Только в Киеве таких обменных пунктов примерно тысяча, – сообщил он FinClub. – Доходит до того, что с грузовика выгружают ларек, который может работать под вывеской «Обмен валют» несколько дней или месяц, до первой проверки, после чего его перевозят в другое место». НБУ закрывает глаза на обменники без лицензии (они не подпадают под юрисдикцию НБУ), считая их проблемой правоохранителей, говорит депутат. «Но такие пункты крышуются мелкими чиновниками из милиции и продолжают работать», – сетует он.

Читати
02 ЛИС

Парламент має підтримати консолідацію функцій з регулювання та нагляду за ринками фінпослуг

Руслан Демчак: Фінансовий ринок в Україні потребує удосконалення та впровадження міжнародних стандартів діяльності фінансових інститутів. В Україні назріло питання скорочення кількості органів державного нагляду, дерегуляція та зменшення кількості точок дотику бізнесу та держави.

Читати
30 ЖОВ

Руслан Демчак виступив перед слухачами курсу Школи помічника народного депутата

30 жовтня Руслан Демчак виступив перед слухачами курсу Школи помічника народного депутата.

Читати
23 ЖОВ

Руслан Демчак про децентралізацію

Коментуючи питання децентралізації влади, для вінницького телеканалу Вінтера, народний депутата України Руслан Демчак запевнив, що сьогодні Україна готова до децентралізації, незважаючи на те, що процес впровадження відбувається в найскладніші часи незалежності.

Читати

 

1
...
23 24 25 26 27
...
33